Cele mai utile articole de birotica si papetarie

Fie ca esti in cautarea produselor de birotica si papetarie pentru birou sau rechizite scolare, avem solutia ideala pentru necesarul tau. Alegerea produselor potrivite nu este una simpla, punem la dispozitie o gama larga de produse menite sa usureze munca la birou sau activitatea scolara.
In functie de activitatea profesionala si sarcinile zilnice evidentiem cele mai uzuale produse de papetarie si rechizite scolare puse la dispozitie de catre noi.

Hartia pentru copiator : Cel mai popular produs in toate birourile, in functie de numarul de angajati, volumul consumului poate fi unul foarte mare. Aici gasiti o gama larga de modele, de la cea pentu copiatoarele normale, la cea multifunctionala, hartia este o sursa indispensabila la birou si se gaseste intr-o varietate mare de gramaje si formate. Cel mai popular gramaj este cel de 80 gr/mp, ideal pentru imprimantele si copiatoarele normale.
Formate disponibile : A5, A4, A3.
Gramaje : 70gr/mp, 80 gr/mp, 100 gr/mp, 120 gr/mp, 160 gr/mp, 200 gr/mp, 250 gr/mp, 300 gr/mp.

Bibliorafturi : Acestea sunt fabricate din carton presat simplu sau plastifiat pe exterior sau pe interior. In functie de volumul de documente ce trebuie indosariat intr-un biblioraft, acestea se clasifica in dimensiuni de 50 mm, 75 mm sau 80 mm. Tipul de document arhivat este foarte important, se pot alege bibliorafturi in format A5, A4 sau A3 landscape sau portrait.

Table magnetice : Sunt utilizate in mod frecvent in salile de clasa sau in birouri, sunt realizate dintr-o suprafata magnetica alba lacuita, cu fata simpla sau dubla, suficient de rezistente la zgarieturi. Acestea se gasesc intr-o varietate mare de dimensiuni : 30 x 60 cm, 60 x 90 cm, 90 x 120 cm, 90 x 150 cm, 120 x 240 cm. Suprafata alba a tablei se poate utiliza cu succes si ca ecran de proiectie pentru prezentariele video .

In sectiunea de rechizite scolare se regaseste o gama mare de produse uzuale precum : caiete, perforatoare cu model, hartie quilling, acuarele, ghiozdane fete, ghiozdane baieti, carioci, pixuri cu gel sau pixuri cu sclipici.

Flrbirotica este magazinul online de birotica si papetarie detinut de Florilena Business, site-ul  s-a nascut datorita dorintei noastre de a oferi servicii cat mai complete si mai personalizate in functie de activitatile profesionale ale fiecaruia, asadar am decis sa cream un magazin online pentru a le oferi clientilor o varitate mult mai mare de produse si o usurinta in cautarea celor potrivte lor.

Florilena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CAPTCHA ImageChange Image