Software romanesc pentru producatorii de mobila

Una dintre cele mai mari probleme tehnologice din domeniul productiei de mobila este optimizarea procesului de fabricatie si economisirea de materiale. In acest sens, va putem oferi un software 100% romanesc pentru optimizarea debitarii de PAL.

Spre deosebire de alternativele din piata, noi va oferim un program de debitare a PAL-ului folosind tehnologii in cloud, ce permit obtinerea mult mai rapida a unui traseu de taiere in comparatie cu un program ce executa algoritmii de optimizare pe calculatorul local din locatie.

Un alt beneficiu al platformei noastre il reprezinta unealta de management si colaborare a schitelor si planselor ce va pot ajuta sa incarcati un nou proiect de optimizare in cel mai scurt timp posibil. De asemenea programul nostru de debitare va ofera o multime de statistici despre procesul de optimizare ce va pot ajuta sa va imbunatatiti procesul dvs de fabricatie.

Desigur, stim ca fiecare afacere este unica, de aceea noi incercam sa lucram impreuna cu dvs pentru a mula software-ul nostru pe businessul si procesele de fabricatie curente; suntem de parere ca software-ul trebuie sa fie flexibil pe un business si nu invers. In aceasta privinta, suntem dispusi sa oferim solutii optimizate pentru procesele dvs de fabricatie. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati pe site-ul nostru folosind sectiunea de contact.

Viziunea noastra pentru un astfel de aplicatie a inceput in anul 2020 cand am observat ca pe piata locala si internationala nu exista o solutie moderna, folosind cele mai noi tehnologii, pentru un program de debitare PAL, dar si altor tipuri de materiale.

Probabil va intrebati si despre pretul aplicatiei – in aceasta privinta, costul platformei este structurat in forma unui abonament modic lunar ce poate fi anulat oricand. Am decis sa urmam aceasta metoda pentru ca ofera o multime de beneficii:

  • Pretul modic ce poate fi acoperit lunar
  • Actualizari gratuite si constante, fara ca utilizatorul sa faca vreo actiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image