Service Auto Bun in Voluntari si Bucuresti

Service Auto Voluntari Bucuresti

Pentru locuitorii din Voluntari si zonele din imprejurimi, precum si pentru masinile din Bucuresti va propunem un service auto bun, ce efectueaza lucrari de reparatii auto conform cu indicatiile producatorilor la inalte standarde calitative si cu maxima seriozitate pentru client cat si autoturismul acestuia.

Mecanicii din echipa noastra sunt intotdeauna dedicati si orientati catre clienti si nevoile autoturismului pe care acestia il aduc in service auto Voluntari iar conduita ireprosabila reprezinta un lucru esential fata de clientii nostri si nu numai, dorind sa oferim astfel o experienta diferita de cea a majoritatii service-ului auto din zona Bucuresti Ilfov, unde de multe ori te intampina un sef de atelier plictisit si zeflemitor.

Ne place sa rezolvam rapid orice problema a autoturismelor si de aceea echipa noastra este updata la zi cu tehnicile de reparatie, avand totodata o experienta vasta in acest domeniu ce poate deveni costisitor daca problema nu este diagnosticata din prima corect.

Toate lucrarile de reparatii ale autoturismelor care intra la noi in service beneficiaza de garantie conform normelor si legilor in vigoare, atat la manopera pe care o efectuam cat si la piesele auto pe care puteti sa la achizitionati de la noi, cu discount-uri considerabile desigur. Mentionam faptul ca suntem un service auto serios, cu toate autorizatiile RAR valabile, factura si garantie pentru orice operatiune/piesa auto.

Pentru noi V&V Auto Moto Group orice client este la fel de important, chiar daca are de schimbat doar un simplu bec sau are o reparatie capitala cum ar fi reconditionarea motorului in cadrul service-ului nostru.

Desigur, oferim servicii diverse de mecanica auto, electrica auto, diagnoza auto computerizata (tester auto), incarcare freon auto si ulei auto compresor, reglare roti (geometrie computerizata roti), verificarea franelor pe stand computerizat, cu raport ulterior printat, revizii generale si uzuale, service flote auto complet etc.

De asemenea, daca doriti sa cumparati o masina si vreti sa o testati inainte de achizitie, echipa noastra va asteapta pentru a o verifica din bara in bara, atat din punct de vedere al vopselei, cat si al motorului, numarului de kilometri real, starea tehnica din punct de vedere tehnic sau mecanic, cat si verificarea temeinica a motorului, cea mai importanta componenta a oricarei masini.

Tot ce putem sa garantam este faptul ca masina dvs va fi pe maini bune, nu veti avea parte de facturi umflate si schimbul pieselor inutile, cum se intampla din pacate in multe service-uri auto din tara. Desigur, puteti sa ramaneti in locatia noastra pentru a urmari toate operatiunile care se efectueaza la masina dvs si sa gustati o cafea buna in tot acest timp.

Pentru ca ne place sa fim transparenti, toate preturile la manopera si la piesele auto comercializate in cadrul service-ului auto V&V Auto Moto Group sunt afisate la vedere, conform normelor in vigoare. Nu ne laudam ca suntem cel mai ieftin service auto insa incercam sa mentinem preturile corecte pentru o colaborare cat mai buna, astfel incat ambele parti implicate sa fie multumite la finalul colaborarii.

V&V AUTO MOTO GROUP

Adresa locatie service: Drumul Potcoavei NR. 43, Voluntari 077190
Tel: +4 031 425 77 49
Whatsapp: 0770 386 067

Website: serviceautovoluntari.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image