Piese auto si camioane de la Major Cargo

Preturi imbatabile la piese auto si accesorii camioane!

Comercializam accesorii camioane si piese auto, de peste 5 ani. In spatele numelui Major Cargo se afla o echipa tanara, entuziasta, determinata sa isi multumeasca toti clientii care ii trec pragul, fizic, online sau chiar si telefonic.

Pretuim comunicarea! De aceea suntem pregatiti sa iti raspundem tuturor intrebarilor, sa te indrumam si sa te ajutam, cum putem noi mai bine.

Produsele noastre:

unele importate de noi, iar altele provenite de la furnizori mari pe piata tintesc sa fie la cel mai bun raport calitate-pret din tara.

Gama noastra de produse, este intr-o expansiune continua. Numai in ultimul an, adaugandu-se cateva sute de produse portofoliului nostru.

Fiabilitatea produselor noastre este o garantie! Dar doar atunci cand exploatarea lor se face in limitele recomandarilor de utilizare si intretinere date de producatorul fiecarui accesoriu sau piesa in parte.

De asemenea, tinem pasul cu legislatia si cerintele transportatorilor din Europa. Tintim spre a cunoaste deja nevoile generale a firmelor de transport.

Am visat sa oferim accesorii camioane.

Pentru asta am pus la dispozitia cumparatorilor nostri: chingi de ancorare marfa, chingi de ancorare pentru transporturi agabaritice, chingi de ancorare autoturisme de platforme. Toate sunt de diferite tonaje si lungimi. Am adaugat presuri antiderapante si coltare, cablu vamal si cabluri de transfer curent.

Rezultatele au fost satisfacatoare, asa ca am decis sa largim gama de produse si sa ne axam si pe partea de autoturisme.

Am inclus si utilajele agricole si industriale, pentru ca avem o pasiune pentru tot ce inseamna piese si accesorii auto 🙂

In momentul de fata, avem peste o mie de produse disponibile pe site-ul nostru: de la filtre și uleiuri de motor, uleiuri hidraulice, lămpi la girofaruri, racorduri de eșapament, furtunuri și perne de aer.  Am strecurat si  huse de scaune, rezervoare de apă, lăzi de scule, plase și prelate pentru containere. Trusele ADR și reflectorizante, cheile tachelaj, piesele si accesoriile pentru remorci sunt nelipsite. Anvelopele sunt la preturi imbatabile in sezonul lor specific.

Tot pentru siguranta autoturismelor, camioanelor si utilajelor, inclusiv a persoanelor care le manipuleaza, oferim si asigurari de viata, de utilaje, RCA si de ce nu si asigurari imobiliare.

Toate preturile au fost gandite pentru vanzarea la bucata,

dar la cantitati mai mari, nu pretindem aceleasi sume.

Daca prezentati interes pentru cantitati mai mari de produse sau aveti orice fel de intrebari/nelamuriri, ne puteti scrie pe

office@chingi-premium.ro

sau ne puteti suna pe numarul de telefon: 0752139499

de luni pana vineri, intre orele 8-20.

Muncim sa ne satisfacem clientii!

Cu stima,

echipa Major Cargo

PS: Profita de promotia lunii!

Major Gyongyi este co-admin la Major Cargo SRL, responsabil publicitate si promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image