Ottomax: pentru păstrarea sănătății analizoarelor auditive

Ottomax

În fiecare an în lume, mai mult de un milion de oameni de diferite vârste se confruntă cu problema afectării auzului. Pe lângă patologia răspândită a pierderii auzului senil, problemele sunt acum observate și la persoanele care ascultă muzică cu căști pentru o perioadă lungă de timp, comunică adesea pe un telefon mobil sau pur și simplu lucrează în industrii zgomotoase. Nu este exclusă posibilitatea pierderii auzului ca urmare a stresului sever, a leziunilor mecanice sau după o boală de tip gripal. 

Nu se recomandă utilizarea metodelor de intervenție chirurgicală în fiecare dintre aceste situații. În multe cazuri, este suficient ca pacientul să excludă principalul factor distructiv, precum și să ia remedii de susținere pentru sănătatea analizoarelor auditive. 

Ottomax – complex natural, cu vitamine pentru susținerea organelor auditive. Produsul previne și oprește procesele de afectare a auzului, îmbunătățind circulația sângelui în celule. Ameliorează durerea și reduce intensitatea simptomelor inconfortabile, normalizând activitatea întregului aparat auditiv. Ottomax are un efect antiinflamator și antibacterian și, de asemenea, îmbunătățește pragul auzului.

Principalul avantaj al Ottomax este formula sa biologic activă, în care fiecare componentă completează și îmbunătățește efectul reciproc. Deci, ingredientul de bază al compoziției este considerat melatonina. Îndepărtează influența stresului oxidativ, care este principalul dușman al auzului.

Capsulele sunt, de asemenea, îmbogățite cu extract de ginkgo biloba, care are un efect metabolic și neuroprotector asupra sistemului nervos central. Magneziul promovează regenerarea nervilor după pierderea auzului din cauza expunerii la zgomot sau a pierderii auzului senzorineural idiopatic brusc. zincul și vitamina C joacă un rol important antioxidant în metabolismul uman. În afară de aceasta, ambele substanțe sporesc proprietățile de barieră ale corpului în ansamblu. Vitaminele B asigură relaxarea mușchilor netezi, în special a vaselor mici de sânge, prin urmare, cresc fluxul de sânge către urechea internă. 

Ottomax este o soluție ideală atât pentru terapia, cât și pentru prevenirea bolilor organelor auditive. În plus, poate fi utilizat pentru persoanele de diferite grupe de vârstă: atât cu otită cronică, cât și cu modificări senile și în stadiul inițial de tinitus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image