Noblesse Group te ajuta sa ai cel mai potrivit design interior birouri

Vrei sa ai parte de un design interior birouri in stil modern? Atunci trebuie sa apelezi la Noblesse Group si vei avea parte de o intreaga echipa de arhitecti si designeri de interior care sa se ocupe in intregime de proiectul tau.

In functie de dorintele tale, echipa Noblesse Group poate integra in amenajarea cladirii si elemente traditionale romanesti care sa iti ofere un design personalizat. Un proiect realizat de Noblesse Group care a avut parte de aceste elemente traditionale este Pitch Amenajare Interioara Birouri.

“Form follows function – that has been misunderstood. Form and function should be one, joined in a spiritual union.” Frank Lloyd Wright

Design interior birouri pentru a avea spatii primitoare

Echipa Noblesse Group te poate ajuta sa ai parte de un design interior birouri traditionale in care sa te regasesti. Plantele naturale trebuie sa fie utilizate in acest proiect de amenajare interioara deoarece ofera un plus de naturalete si de relaxare. Plantele se pot integra cu succes in fiecare incapere a cladirii. Echipa Noblesse Group recomanda plante de mari dimensiuni care sa ajute la crearea unui mediu natural si propice dezvoltarii.

O ambianta perfecta este oferita si de paleta cromatica aleasa. Acesta trebuie sa fie realizata din nuante calde care sa ofere un spatiu mai deschis si mai larg. O combinatie de alb si verde cu siguranta va fi una de succes.

Cum poti avea spatii de birou creative

Echipa Noblesse Group te poate ajuta sa ai parte de un design interior birouri creative. Paleta cromatica compusa din nuante de verde, alb si crem te va ajuta sa ai o ambianta placuta si deschisa. In plus toate aceste culori se armonizeaza perfect cu lemnul natural.

Birourile din lemn natural pot fi puse in evidenta de spatiile de depozitare albe. Plantele care sunt pozitionate langa birouri nu fac decat sa completeze aceasta atmosfera relaxanta si sa ii ofere o nota joviala.

Corpurile de iluminat alese trebuie sa fie in perfecta armonie cu intregul design. Acestea pot fi realizate din ceramica iar nuanta aleasa este alba.

Luminozitatea este un criteriu de baza

Orice cladire de birouri trebuie sa aiba parte de luminozitate. Ferestrele mari si largi trebuie sa fie puse in valoare astfel incat toti angajatii sa aiba parte de luminozitatea de care au nevoie pentru a-si indeplini cu succes sarcinile de zi cu zi.

In cazul in care cladirea ta nu detine atat de multe ferestre, poti oricand opta pentru mai multe corpuri de iluminat care sa creeze o ambianta placuta si relaxanta.

Echipa Noblesse Group pune pasiune in toate proiectele sale

Echipa Noblesse Group te poate ajuta sa ai parte de un design interior birouri care sa corespunda in totalitate cu dorintele tale. Creativitatea si pasiunea de care designerii si arhitectii de interior Noblesse Group dau dovada reuseste sa transforme orice proiect intr-unul de succes.

Noblesse Group iti pune la dispozitie un portofoliu vast de piese de mobilier si corpuri de iluminat care iti poata transforma complet  amenajarea.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image