Ingrijeste-ti barba la Double F Barber Shop Braila

Barber Shop Braila - Ingrijire Barba

Se pare ca in ultima perioada a revenit moda purtarii de barba la barbati, astfel ca s-a creat problema afisarii unui scurt ghid de sfaturi utile despre modul in care este cel mai bine sa iti ingrjesti barba si o pastrezi mereu curatat si cu un look proaspat, astfel incat sa dai dovada de masculinitate si sa maximizezi potentialul pe care il poate avea infatisarea ta.

Double F Barber Shop este un salon ingrijit parul si Barba pe care il poti localiza cu usurinta daca cauti Frizerie Braila si te folosesti de serviciile Google Maps sau Waze. Profita de pachetele complete pentru ingrijirea barbatilor pe care acest salon le pune la dispozitie clientilor, cat si de frizerii profesionisti care isi desfasoara activitatea aici, fara de care munca salonului nu ar exista.

Inainte de a-ti lasa barba sa creasca, este foarte important sa te documentezi despre tipul de barba care este cel mai potrivit fetei tale, despre firul de par pe care il ai si totodata despre cele mai bune modalitati de ingrijire a barbii, astfel incat totul sa fie calculat de la inceputul intentiei de a face o schimbare in look-ul tau iar ingrijirea si stilizarea sa fie lasata pe mainile unor profesionisti, in mod constant.

Tineti cont de faptul ca barba nu creste la fel la toata lumea si trebuie sa aveti putina rabdare pana obtineti lungimea dorita. Acest lucru ar putea sa insemne un interval de timp cuprins intre 2 saptamani si cateva luni, in functie de ritmul de crestere al firului de par, care poate sa difere si sa fie influentat de mai multi factori.

Daca ti-ai lasat barba sa creasca, asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa astepti pana la lungimea doriti si apoi sa mergi la un barber shop pentru a o stiliza profesional. Poti in acelasi timp sa mergi odata la doua saptamani sa se ocupe de barba, pana ce aceasta va ajunga la lungimea dorita de tine iar astfel iti asiguri mereu linii perfecte, un look fresh si ingrijit, care te va ajuta sa ai un aspect cu totul altul. Nu lasa barba sa creasca fara sa o ingrijesti pentru ca in caz contrar vei capacta un aspect neingrjit, batrancios si care nu va fi deloc placut ochiului nici pentru tine sau pentru cei din jurul tau.

De aceea este foarte important sa apelezi la barberi profesionisti, care stiu ce fac si care te vor ajuta sa intelegi cum este cel mai bine sa iti ingrijesti barba, te vor consilia si te vor sfatui cel mai bine atat in privinta formei care te va avantaja, cat si frecventa la care trebuie sa o tunzi. In acelasi timp este foarte important sa tii cont de produsele de ingrijire cele mai potrivite pentru tenul si barba ta iar aceste lucru le poti afla tot de la barberii nostri, Double F Barber Shop din Braila, acolo unde va asteptam cu voie buna, servicii profesioniste si nu in ultimul rand, prietenie si multa empatie.

Pentru ca ne place sa avem grija de clientii nostri, sa le respectam timpul dar in acelasi timp sa ne respectam si programul angajatilor nostri, fara de care nu am exista, noi, Double F Barber Shop Braila te asteptam sa te programezi telefonic sau prin intermediul formularului de programare de pe site-ul nostru doublef.ro si te asiguram ca vom respecta intocmai dorintele si programarile.

Date de contact:
Adresă:

Calea Călărașilor, Brăila 810253

Program:

luni 09–20
marți 09–20
miercuri 09–20
joi 09–20
vineri 09–20
sâmbătă 09–20
duminică 09–16

Telefon: 0771 456 777

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image