Inchiriaza rapid o duba frigorifica fara sofer pentru afacerea ta

In ziua de astazi este esential ca bunurile, medicamentele si alimentele sa fie transportate in conditii de maxima siguranta din punct de vedere termic, asa cum precizeaza producatorul si de aceea este necesar ca transportul sa fie efectuat cu o masina dotata cu agregat frigorific cu refrigerare sau inghetare, in functie de nevoile specifice.

Rentfrig.ro este o societate ce detine o flota diversa de autoutilitare cu temperatura controlata pentru toate nevoile, de la masini de dimensiuni mici si medii, pana la dube frigorifice de dimensiuni mari pentru transporturi de o capacitate mai mare.

Suntem flexibili in ceea ce priveste durata contractului de inchiriere, autoutilitarele noastre fiind disponibile atat pentru termen mic si mediu, intre cateva zile si o luna, cat si pentru contracte pe termen lung pentru companii importante, producatori, distribuitori, angrosisti sau supermarketuri mari.

Stim cat de importanta este siguranta conducatorului auto si de aceea detinem autoutilitare frigorifice noi excelente din punct de vedere tehnic, care sa asigure transportul la timp al bunurilor companiei dvs, fara incidente neplacute ce pot aparea pe drum. Totodata va oferim o serie de avantaje cum ar fi asigurare full casco, asistenta rutiera Europa etc.

De asemenea, confortul conducatorului dubei este la fel de important pentru noi, fapt pentru care masinile noastre au dotari de confort pentru un drum lung si fara oboseala. Ne gandim la mediu si am luat in considerare acest aspect, fapt pentru care motoarele autoturismelor noastre au norma de poluare Euro V si Euro VI si sunt dotate cu filtre de particule pentru o poluare minima.

Pentru orice detalii despre servicii de inchiriere autoutilitare frigorifice nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi cea mai buna solutie dar si cel mai bun pret de pe piata.

Date de contact:
Rentfrig.ro Office
Telefon: 0739 855 449
E-mail: office@rentfrig.ro
Website: https://www.rentfrig.ro

One Comment on “Inchiriaza rapid o duba frigorifica fara sofer pentru afacerea ta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image