De ce sa inchiriezi o duba fara sofer?

Inchiriere duba fara sofer in Romania

Inchirierea unei dube fara sofer presupune o serie de avantaje de luat in seama, fie ca sunteti persoana fizica sau o companie de renume, astfel ca societatea noastra va pune la dispozitie o serie de autoutilitare fara sofer de generatie noua , pe tot teritoriul Romaniei dar si al Europei.

AVI RENT INTERNATIONAL SRL este o companie care are ca principal domeniu de activitate serviciu de inchiriere de autoutilitare fara sofer pe tot teritoriul Romaniei, avand o flota impresionanta de masini de renume, cum ar fi Mercedes Sprinter, Peugeout Boxer, Fiat, Renault Master, VW Crafter etc.

Stim cat de importanta este siguranta in trafic si a conducatorului auto si de aceea compania noastra a ales doar autoutilitare noi excelente din punct de vedere mecanic dar si asigurare de tip FULL CASCO pe tot teritoriul ROMANIEI si EUROPEI, precum si asistenta rutiera pe tot teritoriul EUROPEI, care presupune preluarea masini si a conducatorului, conducerea acestora la service, respectiv la hotel, toate acestea fiind incluse in pretul inchirierii.

Flota companiei noastre este compusa din masini cu o capacitate mare de transport si se poate conduce cu permis de categoria B, astfel ca puteti folosi serviciile noastre si daca sunteti persoana fizica si aveti nevoie de o astfel de duba pentru un transport intern sau international a bunurilor dvs.

Pentru companii putem asigura contracte de termen lung la un pret fara concurenta in acest domeniu al inchirierii de dube fara sofer, oferind toate facilitatile amintite mai sus.

Pentru orice detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati prin metodele de mai jos.

Date de contact:
AVI RENT INTERNATIONAL SRL
Tel: 0737 149 621
E-mail: office@aviinternational.ro
Website: https://www.aviinternational.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image