Inchiriaza o masina echipata de iarna

Închiriază o mașină cu cauciucuri de iarna și echipează-te pentru această iarnă…

Bucurați-vă de un sejur în siguranță la munte rezervând mașina de închiriat echipată cu anvelope de iarna , de la Francrocar .

Pentru și mai mult confort pe drumurile acoperite cu zăpadă, descoperă mai jos

www.francrocar.ro  mașinile noastre de închiriat cu echipament pentru zăpadă.

Descoperiți sfaturile noastre de conducere montană pe această pagină. Flotă de mașini de închiriat echipate cu anvelope de zăpadă, în funcție de disponibilitate la agențiile de închiriere dedicate.

Călătoriți în siguranță iarna .

Conducerea pe teren înzăpezit poate fi mai puțin inofensivă decât pare. Adaptarea vitezei, jocul la ambreiaj, respectarea unei distanțe de siguranță, a fi bine echipat sunt toate masurile pe care trebuie sa le luati in acest anotimp si  care vă vor asigura un condus responsabil și o ședere cât mai memorabilă la munte.

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru călătoria, în deplină siguranță, cu vehiculele noastre echipate pentru zăpadă.

  • Rezervați-vă mașina de închiriat online sau contactați unul dintre consilierii noștri telefonic la nr : 0040740191912
  • Pe cat posibil, incercati sa inchiriati o masina 4×4 
  • Verificați prognoza meteo
  • Aflați despre starea drumurilor
  •  Nu uitați să aveți la îndemână echipament adecvat: pantofi buni, mănuși, caciula , haine calde, o lanternă, o vestă fluorescentă (obligatoriu) etc.
  •  Fii atent, terenul alunecos preferă utilizarea frânei de motor. Utilizați un raport mai mare al cutiei de viteze (a 3-a, a 4-a). Păstrați distanța față de mașina din fața dvs. Fii bine pregătit
  •  Anticipați petele de gheață Este destul de dificil să distingem gheața de pe drum. Există însă locuri în care gheața este mai mult sau mai puțin favorabilă: marginea de lemn, drum expus vântului, zonă de umbră, zonă de ceață (givrare), vârf de deal sau bazin, trecere pe sub sau pe un pod.
  •  Ce să faci pe o coastă înzăpezită? Dacă mașina dvs. are o funcție anti-alunecare și este imobilizată pe un deal sau staționar, atunci oprirea dispozitivului anti-alunecare poate ajuta la menținerea mașinii în mișcare. Dezactivarea antiderapantei permițând distribuirea mai multor puteri către roți. Odată ce mașina este în mișcare, puteți reactiva sistemul anti-alunecare .
  • Sfaturi finale Respectați următoarele limite de viteză: 90 km/h pe autostrăzi; 60 km/h pe alte drumuri (în oraș mai puțin de 50 km/h). Lanțurile antiderapante sunt permise numai în caz de zăpadă sau gheață. Îndepărtați-le dacă vremea este mai bună. Aprindeți farurile de ceață daca este cazul . A fi vizibil este la fel de important ca și a vedea.
  • Nu folosiți frâna de mână pentru parcarea la munte. Cuplați prima treaptă de viteză în sus sau marșarier în jos . Alegeți să parcați pe locuri plate  .

Daca vei tine cont de aceste sfaturi , calatoria ta , va deveni o poveste frumaosa de iarna , alaturi de Francrocar .

 

 

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru călătoria, în deplină siguranță, cu vehiculele noastre echipate pentru zăpadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image