De ce este importanta toaletarea regulata a copacilor?

Copacii din jurul nostru adauga locului frumusete si valoare iar intretinerea regulata a acestora este esentiala pentru a proteja aceasta valoarea inestimabila de ne-a fost data de natura.
Daca nu ati fost deloc atenti la aceste servicii de toaletare de copaci, este timpul sa o faceti si sa va ganditi la motivele enumerate mai jos.

Aspectul copacului
Copacii care nu sunt toaletati in mod regulat pot creste dezechilibrati iar ramurile o pot lua in directii ciudate, facand copacii sa para mult mai inalti si mai inestetici.
Toaletarea copacilor este ca o tunsoare mult dorita care imbunatateste forma natura a acestora, reducerea si taierea ramurilor fiind benefica deoarece imbunatateste aspectul copacului.

Estetica locului
Atunci cand nu toaletati arborii in mod regulat, estetica locului si peisajului are de suferit in mod direct.
Ramurile dense pot bloca soarele si ploaia sa ajunga la iarba iar cresterea florilor de sub acesti copaci va fi inhibata. Toaletarea regulata a copacilor poate asigura ca lumina soarelui si umiditatea trec prin ramuri si poate imbunatati aspectul acelui loc, eliminand ramurile care va obstructioneaza vederea asupra unui lac, unei vai sau a altor peisaje.

Sanatatea copacilor
Suprasolicitarea copacilor afecteaza sanatatea acestora, fara toaletare devenind mai slabi si mai putini susceptibili sa traiasca mai mult.
Toaletarea copacilor pentru sanatate se realizeaza prin taierea ramurilor bolnave, infestate sau care se opun unei cresteri sanatoase a acestora.
Toaletarea regulata a copacilor asigura structuri puternice, sanatoase si reduce necesitatea viitoarelor taieri care sa corecteze.

Siguranta
Reprezinta un motiv prioritar atunci cand ne gandim sa toaletam copacii regulat si sa avem grija de cresterea lor.
Copacii ale carora ramuri sunt moarte, bolnave, infestate etc prezinta un risc semnificativ de rupere, in conditii de vant puternic, furtuna. Aceste ramuri se pot desprinde cu usurinta, cazand peste proprietati sau pentru persoane aflate in trecere. Atunci cand observati ramuri periculoare, cel mai indicat este sa luati legatura cu o firma specializata in servicii de toaletare copaci astfel incat sa realizat in cel mai scurt timp posibil indepartarea acestora si corectarea copacului. O astfel de firma va oferi cea mai buna ingrijire posibila pentru copaci si va oferi asigurarea ca acestia vor creste puternici si frumosi pentru multi ani de acum incolo.

Pentru servicii de toaletari copaci in zona Bucuresti, Ilfov si imprejuri pentru o raza de 100km nu ezitati sa luati legatura cu toaletaricopaci.ro , reprezentata de Spectrum Eco Construct SRL, cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image