Depanten s-a dovedit a fi eficient în ameliorarea durerilor de articulații

Articulațiile sunt un complex biomecanic integral și perfect, prevăzut cu numeroase terminații nervoase, anume din acest motiv articulațiile mobile sunt o sursă frecventă de durere. Articulațiile devin mult mai expuse uzurii în urma rănilor și contuziilor, a modificărilor legate de vârstă, a dezechilibrului hormonal și a multor alte cauze.

Un aspect prioritar al științei moderne ține de dezvoltarea unor analgezice sigure, pe bază de ingrediente naturale active, care să nu creeze dependență și să nu provoace reacții adverse.

Depanten – un gel cu efect local de răcire pentru ameliorarea rapidă a durerilor de articulații. Remediul este eficient pentru entorse, contuzii, artrită, artroză, reumatism și dureri de spate. Gelul acționează nu doar asupra ameliorării simptomelor, ci și asupra atenuării inflamației și poate fi utilizat atât pentru tratament, cât și pentru profilaxie în cazul persoanelor care prezintă risc.

Eficacitatea gelului Depanten se datorează combinației de ingrediente active naturale din compoziția acestuia. Extractul de arnica montana, cu conținut bogat în flavonoide, posedă proprietăți antiinflamatorii și analgezice. Extractul de mentă exercită o ușoară acțiune antiseptică, are efect răcoritor asupra pielii și, de asemenea, acționează ca anestezic local. Uleiul esențial de eucalipt împiedică dezvoltarea bacteriilor, are efect răcoritor asupra pielii și a membranelor mucoase. Iar uleiul de camfor generează dilatarea locală a vaselor sanguine și ca rezultat se creează o senzație de căldură și relaxare la nivelul articulațiilor afectate.

Indiferent de tipul de durere a articulațiilor este necesar să nu o ignorați și să o lăsați să dispară de la sine. Intervenția promptă și eficientă poate readuce bucuria mișcării în viața dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image