De ce sa apelezi la o agentie de publicitate?

Intai sa vedem ce este o agentie de publicitate.
Agentia de publicitate sau Advertising Agency, este o “agentie care se ocupa cu diversele forme de reclama, pentru a atrage interesul public asupra unui produs, a unei activitati, a unei intreprinderi”, conform DEX online.

Dar ce este publicitatea?

“Publicitatea se ocupă cu promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor și ideilor, de cele mai multe ori prin mesaje plătite. Scopul direct ale acestor mesaje este stimularea dorințelor clienților potențiali, și formarea asociațiilor pozitive în legătură cu produsul sau compania promovată” – Wikipedia.

Avantajele colaborarii cu agentia de publicitate Zebra Advertising:

• Accesul la cunostintele unor specialisti care desfasoara activitati de cercetare si creatie (de exemplu, graficianul de la Zebra Advertising va sti sa adapteze o grafica in functie de locatia unde va fi expusa – un afis publicitar dintr-o statie de autobuz este vazut intr-o zi de cateva sute de personae care vor avea cateva minute la dispozitie sa citeasca mesajul, iar un panou publicitar pe autostrada va fi vazut de cateva mii de persoane, insa pentru intervale mult mai mici de timp)
• Experienta atat in rezolvarea problemelor unei firme, cat si in colaborarea cu diversi clienti aflati in diferite situatii
• Posibilitatea de a alege produse dintr-o gama foarte vasta, datorita contractelor pe care agentia le are cu producatori din toata lumea
• Firma noastra de publicitate beneficiaza de reduceri de la furnizori, ceea ce inseamna ca pretul final pe produs va fi mai mic pentru client
• Implicarea intregii echipe pentru a finaliza fiecare proiect cu success
• Prin contract se ofera plata la termen
• Toate serviciile in acelasi loc, de la idee, la grafica si apoi la personalizare

Ce servicii ofera Zebra Advertising – Agentie de publicitate din Bucuresti?

Personalizam textile (tricouri, hanorace, uniforme, masti, etc.) prin serigrafie, transfer, sublimare, broderie computerizata sau imprimare direct pe material (DTG), personalizam materiale promotionale (pixuri, agende, cani, rucsacuri, mousepad-uri, brichete, memorii USB, etc.) prin tampografie, sublimare si gravura laser, producem calendare personalizate, etichete, benzi adezive (scotch), cataloage si brosuri, carti de vizita, flyere pungi personalizate si tot ce tine de tipar.

Ne ocupam si cu colantari auto profesionale. Folosim folie de foarte buna calitate si realizam grafica/design si tunning pentru orice tip de autoturism, atat flote de masini, cat si autoturisme personale.
Inchiriem panouri publicitare stradale, steaguri publicitare si oferim expunere publicitara STB in Bucuresti si imprejurimi. Publicitatea stradala / outdood sau OOH (Out Of Home Advertising) este singurul mijloc de promovare care ofera expunere 24/24 h si 7 zile/7 si care nu poate fi evitat. Panourile pot fi Backlit – cele din zonele cu trafic pietonal din interiorul oraselor, Unisign – panouri mari pe drumurile nationale, sau Unipol – panouri foarte mari pe autostrazi.

Suntem o echipa restransa, insa implicati si entuziasti, reusim de fiecare data sa multumim cererile clientilor nostri. Astfel, consideram parteneriatul una dintre motivatiile noastre de a deveni mai buni cu fiecare proiect.
Garantam pentru orice proiect realizat de echipa Zebra Advertising. Fie ca este vorba de personalizarea unor produse promotionale, textile, sau proiecte de grafica publicitara, suntem foarte atenti la detalii si finalizam comenzile intotdeauna cu succes.

About zebra

Zebra Advertising este o agentie de publicitate formata din oameni perfectionisti, dornici sa atinga impreuna cu voi succesul catre un business bine promovat. Suntem o echipa tanara, cu experienta in comunicare si ne dorim sa gasim impreuna cele mai bune si eficiente solutii. Credem ca SUCCESUL se obtine prin comunicare eficienta, atat in cadrul companiei, cat si in relatia cu oamenii care o reprezinta. Indiferent de strategia de promovare pe care o alegi, noi suntem aici sa te sustinem si sa te indrumam, fiind cea mai potrivita agentie de publicitate pentru promovarea afacerii tale. Relatiile bune sunt cele care se pastreaza in timp, si sunt cele care ne definesc cel mai bine activitatea! Vrei sa ne cunoastem? Noua ne place cafeaua in culori sau in dungi. Tie? 🙂

View all posts by zebra →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image