Cum sa decorezi o casa in stil scandinav

Stilul scandinav este despre piese de mobilier, despre electronice si despre moda. Practic, este un stil care combina functionalitatea cu frumusetea.

Acest stil este atat de popular deoarece ajuta la crearea unei atmosfere calde, intime in care se vei putea trai confortabil. Echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group te poate ajuta sa ai locuinta in stil scandinav mult visata.

Descopera cum iti poti decora locuinta in stil scandinav

Joaca-te cu lumina naturala

Atunci cand apelezi la ajutorul unor profesionisti precum echipa Nobleese Group vei stii ca ai facut cea mai buna alegere. Interioarele in stil scandinav au parte de accente confortabile si de piese de mobilier moderne. Lumina naturala are un rol elementar in acest stil de design interior. Ferestrele mari ajuta ca lumina naturala sa patrunda mai usor in locuinta. Pe langa acele ferestre mari, o echipa de specialisti te va mai ajuta sa decorezi cu atentie incaperea cu foarte multe surse de lumina.

Toata aceasta lumina te va ajuta sa ai o locuinta mai confortabila si mai primitoare.

Paleta coloristica a stilului scandinav

Peretii vopsiti in alb sunt un must have al  acestui stil de design interior. O alta culoare care nu ar trebui sa lipseasca din locuinta ta este griul confortabil. Bineinteles ca o echipa de specialisti nu se va rezuma doar la aceste doua culori, pentru a crea stilul scandinav mult dorit, designerii de interior mai pot folosi culori precum: albastru, nuante pastelate sau tonuri de negru.

Atmosfera creata trebuie sa fie una calda, confortabila care sa te indemne la relaxare si la contemplare. Practic, trebuie sa trezeasca in inima privitorului anumite sentimente de calmitate si de relaxare.

“ Confortabil” poate fi o modalitate de a trai

In stilul scandivan se pune un mare accent pe confort. Modul in care o echipa de designeri iti va realiza decorul trebuie sa fie planificat pana la cele mai mici detalii. Stilul scandinav se foloseste de texturi calde care sa pastreze totusi o simplitate placuta. Intregul spatiu trebuie sa cuprinda piese de mobilier dar si accesorii care sa iti ofere o atmosfera placuta si care sa te indemne la relaxare.

Plantele sunt absolut esentiale

Plantele sunt produsele care iti pot aduce locuinta la viata. Acestea sunt produse absolut obligatorii in stilul scandinav.  Cu ajutorul plantelor o locuinta in stil scandinav va avea parte de acel aer natural de care are nevoie.

“To connect the outdoor and indoor environments, live plants are often incorporated indoors,” Amy Bell.

Accente simple decorative

O echipa de specialisti stie ca in stilul scandinav piesele decorative trebuie sa fie cat mai simple. Vasele elegante din ceramica nu trebuie sa lipseasca din locuinta ta. In plus pernele cu forme geometrice inedite iti vor oferi o atmosfera aparte.  Nu trebuie sa uiti de tablourile care pot aduce mai multa eleganta si care ii pot oferi locuintei tale o personalitate aparte.

Elementele naturale contribuie la realizarea decorului

O locuinta in stil scandinav are nevoie de materiale naturale asa cum ar fi lemnul, metalul sau pielea. Podeaua poate fi realizata din lemn natural dar din design nu trebuie sa lipseasca elementele realizate din metal sau cele din piele.

Indiferent daca esti in cautare de design interior Bucuresti sau oriunde in Romania si indiferent de stilul in care vrei sa abordezi proiectul tau de design, Noblesse Group iti ofera o echipa de experti care sa-ti transforme visul in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image