Controversatul retailer fashion Shein lansează un fond de susținere de 10 milioane de dolari

Fashion Shein

Shein, controversatul retailer fashion cu sediul în Guangzhou, a lansat un fond de 10 milioane de dolari pentru a sprijini organizațiile globale non-profit axate pe abilitarea antreprenorilor, sprijinirea comunităților defavorizate, asigurarea bunăstării animalelor și promovarea economiei circulare.

În timp ce Shein a fost criticat pentru că nu este transparent în ceea ce privește niciunul dintre acești piloni în propriul lanț de aprovizionare, în care deseori renunță la 1.000 de modele pe zi la prețuri foarte mici, compania dorește să fie văzută „făcând bine”.

Într-un comunicat de presă, Shein ( https://eur.shein.com/ ) a anunțat că primul beneficiar al finanțării sale este Vital Voices, un ONG global care investește în femei lider, pentru a oferi sprijin printr-un parteneriat de 500.000 de dolari pe doi ani. Alte cauze urmează să fie anunțate.

„Participarea femeilor în toate sectoarele este mai critică ca niciodată, iar promotorii schimbării din rețeaua Vital Voices trasează un nou curs pentru conducerea femeilor. Suntem încântați să ne asociem cu Shein, care investește în femei cu rădăcini puternice în comunitate, idei îndrăznețe care depășesc clivajele și un angajament puternic de a da mai departe”, a declarat Alyse Nelson, președinte și director executiv al Vital Voices Global Partnership.

„Împuternicirea indivizilor și dăruirea către cei care au nevoie a făcut parte din ADN-ul companiei noastre încă din prima zi”, a declarat Molly Miao, Chief Marketing Officer la SHEIN. „Organizațiile precum Vital Voices sunt esențiale, având în vedere provocările inegalității la nivel global și consolidarea barierelor în calea dezvoltării economice. Pe lângă partenerii noștri de la Vital Voices, sperăm că Fondul SHEIN Cares va sprijini în continuare multe organizații din întreaga lume care se află în prima linie pentru a face față provocărilor dificile.”

In acest moment Shein nu ofera transport catre Romania. In schimb te poti orienta catre magazine populare din romania , precum Fashion Days. Iar ca experienta de shopping sa fie cat mai placuta poti cauta un cod reducere Fashion Days pe Crazy-Deals.ro  si profita de discount-uri.

Articol preluat de pe fashionunited.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image