Cele mai bune incarcatoare wireless pentru iPhone pentru eliminarea cablurilor

Este neplacut si chiar frustrant sa va impiedicati dimineata de cablurile de la incarcatoare, nu mai discutam despre momentele in care acesta se incurca si voi sunteti contra timp. O alegere inteligenta sunt incarcatoarele wireless care permite iPhone-ului incarcare completa, totodata, fiind atractive si din punct de vedere estetic.

Dar inainte de a alege un astfel de dispozitiv este important sa cunoasteti cateva aspecte care va vor conduce catre o decizie corecta. Astfel, in continuare va vom prezenta cateva detalii care vor aduce in prim plan tot ceea ce trebuie sa stiti despre aceste dispozitive denumite incarcatoare wireless. vom descrie pe scurt modul in care acestea functioneaza, dar si cateva caracteristici unice ale lor.

Cum functioneaza incarcatoarele wireless?

Incarcarea fara fir functioneaza pe baza de inductie magnetica. Inductia magnetica are loc atunci cand bobina incarcatorului creeaza un camp electromagnetic puternic atunci cand trece curentul electric prin ea. Telefonul preia campul electromagnetic atunci cand este amplasat pe incarcator. Apoi converteste campul magnetic inapoi in curent electric, dupa care in curent continuu utilizat pentru a incarca bateria telefonului.

Vitezele de incarcare variaza in functie de cantitatea de energie. Aceasta energie este masurata in putere. Incarcatoarele wireless au wati diferiti. De regula, veti gasi incarcatoare de 5 W, 10 W si 15 W. In principiu, cu cat este mai mare numarul de wati, cu atat incarcarea se va realiza mai rapid. Pe de alta parte, aveti in vedere ca unele telefoane nu se pot incarca la wati mai mari. Astfel, multe incarcatoare isi reduc vitezele pentru a se potrivi cu puterea maxima de incarcare a telefonului in vederea protejarii acestuia.

De ce trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un incarcator wireless pentru iPhone?

Iata care sunt caracteristicile de top pe care trebuie sa le luati in calcul inainte de a face o eventuala achizitie.

In primul rand, analizati viteza de incarcare. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere este viteza de incarcare. Cand vine vorba despre anumite incarcatoare wireless, desi au capacitati de incarcare rapida, pot fi mai lente decat unele modele de incarcatoare cu fir. Anterior, puterea de 5W era singura optiune pentr incarcarae rapida wireless a iPhone-ului. Cu toate acestea, cu ultima actualizare iOS, Apple a crescut vitezele de incarcare wireless la 7.5 W cu incarcatoare obisnuite si la 15 W cu incarcatoare MagSafe certificate Apple.

Retineti, de asemenea, cu cat puterea este mai mare, de regula, cu atat pretul va creste automat si el.

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont se refera la certificarea WPC si conformitate cu QI. Apple a anuntat in urma cu ceva vreme ca vor realiza iPhone-urile incarcate prin incaratoare wireless sa urmeze standardul de conformitate QI. Pentru a ramane in siguranta, sfatul nostru este sa optati pentru un model de incarcator care respecta conformitatea QI. Verificarea ofera acel nivel suplimentar de securitate atunci cand va incarcati telefonul.

In timp ce multe produse indeplinesc standardul de conformitate QI, inclusiv incarcatoarele MagSafe, ar trebui mentionat faptul ca nu toate incarcatoarele sunt create la fel Daca doriti sa faceti o alege buna care sa va garanteze siguranta telefonului sau altor dispozitive pe care le incarcati, atunci verificati ce putere poate atinge si daca este compatibil cu QI.

Dupa parerea noastra, un incarcator cu suport este superior placilor de incarcare din mai multe motive. In primul rand, un suport de incarcare va permite sa cititi cu usurinta notificarile si alertele de pe telefon in timp ce se incarca. De asemenea, daca interctionati cu iPhone-ul in timp ce se incarca, exista os ansa mai mica ca telefonul sa nu se mai incarce cand il atingeti. Acesta este, de altfel, un mare avantaj. Sigur ca aceasta poate fi si o chestiune de preferinte, insa noi v-am expus opinia noastra cu privire la acest subiect pe baza avantajelor oferite.

Unele incarcatoare specifice emit un zogmot usor de clicuri sau de scanteie in timpul incarcarii. Sigur ca acest aspect este mai greu de verificat in prealabil, insa pentru a va asigura ca nu va fi deranjant nu ar fi rau sa solicitati sau sa cautati pareri. O sugestie foarte buna de incarcatoare wireless puteti gasi pe www.vala.ro, un loc in care tehnologia isi spune cuvantul. Modelele pe care magazinul ni le propun indeplinesc standardul de conformitate Qi, ofera incarcare rapida si sunt compatibile cu iPhone, dar si cu alte tipuri de telefoane si dispozitive smartwatch, casti si asa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image