A fost identificat noul remediu pentru combaterea căderii părului

Peste 80% din populația planetei nu este satisfăcută de starea părului lor. Aspectul, densitatea și starea de sănătate a părului pot fi afectate atât de factorii externi, cât și de cei interni: schimbări bruște a temperaturii, dezechilibru hormonal, stres, administrarea de produse farmaceutice agresive, predispoziție genetică, expunere la aparate termice etc.

În medie, 60-70% dintre bărbați și 25-40% dintre femei la nivel mondial suferă de o anumită formă de cădere a părului, iar această statistică crește anual. Transplantul chirurgical de păr nu este întotdeauna posibil, pe când utilizarea substanțelor cosmetice avansate contribuie la eficiența stimulării creșterii părului.

Bionetic un preparat natural concentrat, destinat stimulării creșterii și îmbunătățirii structurii părului. Remediul oprește procesul de cădere a părului, tonifică scalpul și stimulează fluxul sangvin către foliculii firelor de păr. Contribuie la metabolismul aminoacizilor, stimulează formarea propriei cheratine, ceea ce face ca părul să devină mai dens, iar firele să fie întărite de la rădăcină până la vârfuri.

Utilizând produsul Bionetic, în condiții confortabile casnice, puteți economisi timp și contribui cu adevărat la îmbunătățirea părului dvs. Înainte de aplicare agitați bine flaconul pentru a activa compoziția ingredientelor. Pulverizați pe părul uscat, în special în zona rădăcinilor, sau utilizați acest produs zilnic pentru o întărire suplimentară. Măriți sau micșorați numărul de pulverizări în funcție de tipul părului, iar rezultatul nu se va lăsa mult timp așteptat.

Produsul Bionetic are o compoziție naturală proactivă pe bază de plante, conceput pentru a vă regenera părul dvs. Proteinele hidrolizate din soia mențin hidratarea părului și contribuie la refacerea eficientă a structurii părului deteriorat. Proteinele hidrolizate de grâu, bogate în aminoacizi, înmoaie pielea, având proprietăți de hidratare și protecție. Acestea formează pe suprafața pielii un strat subțire, care nu doar hrănește epiderma, ci și îmbunătățește microrelieful, prevenind pruritul scalpului și exfolierea. Niacinamida exercită un efect antiinflamator și antistres asupra scalpului, creând un mediu confortabil pentru creșterea părului nou. Extractul de urzică are un rol benefic asupra structurii și creșterii părului, reduce efectul static, în timp ce extractul din scoarță de stejar combate eficient mătreața, favorizează sănătatea generală a scalpului și restabilește strălucirea și luciul părului.

Descoperiți soluția inovatoare pentru sănătatea părului dvs. cu Bionetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image