Anularea miturilor: tot ce trebuie să știți despre ciupercă

Din cele mai vechi timpuri, pe lumea noastră au existat diverse microorganisme. Unele dintre ele joacă un rol pozitiv, ajutând omului să proceseze alimentele și să coexiste confortabil pe planetă, în timp ce altele sunt concepute pentru a infecta și provoca diverse afecțiuni. Ciuperca este unul dintre aceste microorganisme. Vom încerca să anulăm cele mai frecvente mituri asociate cu micoza și să vă spunem despre cele mai bune metode de tratament și prevenire.

Statistici

 Cât de des ați simțit mâncărimi incomode pe unghii și picioare pe tot parcursul zilei? Ați observat vreodată o aromă ciudată neplăcută care vine de pe piele sau schimbări negative în aspectul unghiilor? Toate acestea pot indica o leziune fungică care necesită terapie imediată.

 Conform statisticilor dezamăgitoare, aproximativ 40% dintre oamenii de pe planetă suferă de micoze de severitate variabilă și doar 2 din 10 persoane apelează la medic și încep tratamentul. Toți ceilalți continuă să trăiască în ritmul obișnuit, expunând pe cei dragi și pe alții la riscul de infecție.

Ciuperca nu are consecințe grave

 Cât de des a amânat persoana întâlnirea cu un micolog, crezând în această frază stupidă? Orice boală are consecințele sale, și ciuperca nu face excepție. Cel puțin, ciuperca poate migra în unghiile vecine sau în zonele de piele, afectând o zonă și mai mare. În mod maxim, vă veți infecta pe cei dragi și veți fi, de asemenea, în pericol ca ciuperca să intre în organism. Toate acestea pot avea consecințe foarte dezastruoase, deci nu trebuie să ignorați boala.

Este ușor și simplu să vindecați ciuperca

 Despre acest lucru vorbesc medicii incompetenți care atribuie unguente hormonale cu acțiune rapidă, doar mascând simptomele. Din păcate, după o perioadă scurtă de timp, boala apare din nou și acest lucru închide din nou cercul. Micologii cu experiență știu că uneori procesul de terapie se întinde pe timp de un an, iar minimul este de 6 luni. Acest timp este suficient pentru ca ciuperca să dispară și în locul leziunii să crească o unghie sănătoasă.

Ciuperca este pentru totdeauna

 Al doilea grup al populației crede exact opusul și consideră că infecția fungică nu poate fi vindecată. Unii dintre ei au încercat terapia hormonală și au devenit deziluzionați de aceasta, dar unii nu au încercat nici măcar să solicite ajutor medical calificat. Dar, în același timp, consideră că este datoria lor să facă astfel de declarații imaginare.

Ciuperca trebuie ascunsă

 Ciuperca nu trebuie ascunsă, ci trebuie tratată. În același timp, nu ignorați disconfortul, ci consultați imediat un medic. În mod natural, mâncărimea, mirosul neplăcut, descuamarea, schimbarea culorii și deformarea plăcilor de unghii generează o mulțime de complexe și vă fac să evitați pantofii deschiși chiar și vara. Dar acest lucru ar trebui să vă stimuleze doar să acordați atenție problemei. 

Adevărul despre ciupercă

 Ei bine, este timpul să aflăm toate nuanțele pentru a cunoaște inamicul în persoană. Deci, absolut toți experții din domeniul micologiei recunosc ciuperca ca o boală periculoasă care necesită intervenție medicală imediată. Cu cât amânați mai mult consultația unui medic, cu atât riscați mai mult.

Puteți scăpa de ciupercă numai după terminarea unui curs complet de terapie: lupta cu boala fungică a pielii durează în medie 2-4 săptămâni, iar ciuperca unghiilor durează până la 6 luni. Această durată a cursului este asociată cu rata de regenerare a plăcii unghiilor — până când unghia afectată este complet înlocuit cu una sănătoasă, ciuperca nu poate fi considerată distrusă.

Dacă nu sunt afectate mai mult de 1/3 din plăcile unghiilor și nu mai mult de 2 degete pe mână sau picior, se recomandă utilizarea agenților antifungici externi. Până în prezent, medicamentele antifungice sunt prezentate în principal sub formă de cremă.

Keraderm+: cremă de îngrijire a pielii

Keraderm+ este o cremă de îngrijire a pielii bazată pe uleiuri vegetale proactive. Elimină efectiv simptomele inconfortabile și cauza principală a bolii – ciuperca în sine. Crema Keraderm+ constă dintr-un complex de ulei proactiv conceput pentru a elimina mâncărimea, descuamarea și uscăciunea, precum și pentru a readuce rapid pielea și unghiile într-o stare sănătoasă. Keraderm+ distruge local microflora dăunătoare și promovează regenerarea rapidă.

Keraderm+ menține starea normală a microflorei și are un efect calmant asupra pielii. Ea are un efect keratolitic și îndepărtează straturile moarte ale pielii. Ea are efectul de hidratare și înmuiere a pielii, stimulează reînnoirea celulelor epidermice, promovează normalizarea rapidă a stării pielii.

 Calitatea produselor terapeutice este în mare măsură determinată de calitatea compoziției. Formula naturală echilibrată sinergic Keraderm+, în care fiecare componentă sporește efectul celei anterioare, elimină rapid și ușor manifestările fungice.

 Deci, uleiul de arbore de ceai este un antiseptic natural, ucide Staphylococcus aureus rezistent la meticilină, iar uleiul de mentă ajută la prevenirea răspândirii ulterioare a infecției pe piele și pe plăcile unghiilor. Uleiul de ienupăr acționează ca un scut împotriva toxinelor, întărind imunitatea locală a pielii. Și alantoina stimulează vindecarea și reînnoirea pielii, înmuierea și hidratarea acesteia.

 Crema naturală Keraderm + nu numai că distruge simptomele pe contul acțiunii proactive a complexului natural, dar elimină și cauza principală a bolii în vederea agenților patogeni fungici. Trebuie folosit doar o dată pe zi, ceea ce facilitează foarte mult procesul de regenerare. Crema are o aromă plăcută răcoritoare și o consistență ușoară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image